Archief

Januari 2018

Poëzie
1866

Alzheimer

Hij zocht haar nog wel, een korte tijd.Rouwt nu niet meer, is haar niet kwijt.Vervlogen is hun leven, hun huis en haard,Vergeten de kinderen die zij hem heeft gebaardEn die hem bij toerbeurt komen bez... lees meer..

55W
1826

Inspiratie

Het is er allemaal. Voor jou. Wat je ziet, wat je droomt, waar je komt, wat je hoort of leest. Het ligt zo voor het oprapen. Pak het beet, draai het om, doe er wat mee. Stop het in je binnenzak, ... lees meer..

SOL
1839

Coniferen

Mariëlle kijkt naar haar beeldscherm. De maandstaat vervaagt, de kolommen met cijfers vervormen tot coniferen. Twee coniferen die in een immens grasveld naar de hemel wijzen. Naast de bomen is het g... lees meer..

55W
1842

Jaap Fischers Monniken

Tevreden kijken de dorpelingen naar het klooster op de heuvel.Toen dat meisje daar weg was zaten ze zonder gespreksstof. Gelukkig nam iemand het initiatief, want zo konden ze het niet laten! Nu wast z... lees meer..

SOL
1972

Auditie

‘Dag Patrick, welkom op de auditie voor de rol van strandwacht. Je tegenspeelster heeft helaas afgebeld, dus je zult het met mij moeten doen.’‘Dat lijkt me heel plezierig,’ zegt hij glimlachend.Ik lac... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Recente Artikelen

Archief