Archief

November 2017

SOL
1962

Jord en Eileen

De theedoek wapperde in de gure novemberwind aan zijn vishengel.Door de kier zag hij de witte VolkswagenTouran met blauw-rode striping snel naderen.Gelukkig, ze hadden het gezien. Gewapend met zijn b... lees meer..

55W
1816

Gedeelde smart

‘Lucy, doe es open.’‘Luu-uus, ik moet je wat vertellen. Doe nou opu-huh!‘‘Hé Luusje, ‘t is over afgelopen weekend. ‘t Is dringend.’De deur zwaait open. Daar staat Henk, de ochtendjas open. Zijn geslac... lees meer..

120W
1818

Ik doe niet meer mee!

‘Ja daag, en niet meer bellen, hè!’Een opdringerig telefoontje van een meisje dat mij wil overhalen mijn opzegging in te trekken.Natuurlijk wil ik dat niet!Eerst heb ik zeker twaalf jaar lang maandeli... lees meer..

SOL
1904

Rotbui

De aardappelen kleuren rood, ik schil ze deze keer. Dat gaat dus niet goed.‘Wat doe je nou toch?’‘Jij wilde toch dat ik zou helpen in de keuken? Nou dan!’Ze kijkt me aan alsof ik haar aan een #metoo-t... lees meer..

120W
1876

Zondagmiddag

Esina’s hoofd ligt op mijn schoot, tussen mijn opgetrokken knieën. Mijn e-reader rust op haar blonde lokken.Heerlijk samen op de bank, lekker languit liggen lezen. Het zachte knisperen van de open haa... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Recente Artikelen

Archief