Archief

Juli 2017

SOL
1970

Gênant

De duif fluisterde in haar oor ‘trek eens aan mijn vinger’. Deerntje zette grote ogen op en zweeg. Stel je voor, dacht ze, je staat in een volle metro in de Amsterdamse avondspits. Stapt daar iemand i... lees meer..

Poëzie
1899

Vrolijke schrijfster

Een vrolijke schrijfster uit het zuiden Dronk graag een borreltje met veel kruiden Dan schreef zij heel vrij En iedereen werd blij Van wat zij op het SOL-forum spuide   Zo vond ook Ton uit het Westl... lees meer..

SOL
1978

Busreisje

‘Kom op, jongens, snel die bus weer in. Dos verwacht ons.’ roept Zara. Gierend van het lachen stapt het groepje amateur-schrijvers de bus in.  Na het succes van de Oostenrijkse berg had Zara aan Fran... lees meer..

SOL
1844

Gezondheid!

Esina rilt als ze zich uitkleedt. Ik zie kippenvel over haar hele lijf. ‘Ach liefste, heb je het zo koud. Kom in mijn armen, dan wrijf ik je lekker warm.’ ‘Ik vind het eigenlijk wel eng, Ton. Je doet ... lees meer..

120W
1989

Team

De wedstrijd verliep helemaal niet naar wens. De Schotse coach Magill van de Nederlandse nationale vrouwen-rugbyploeg baalde er stevig van. Hoe konden ze in godsnaam dit oefenduel verliezen, uitgereke... lees meer..

55W
1887

Laatste actiedag

Even terug, zogenaamd melk en koekjes vergeten. Ondertussen zie ik; die blonde zit nu bij kassa 3. Ik sluit achteraan. Droom van de weekprijs; dinertje met háár. Ik heb precies tien volle spaarkaarten... lees meer..

55W
1878

Weer vrouw

Herinner je je Laura nog? Ken ik nog van vroeger. Leuke meid, maar tobberig type. Iets met problematische jeugd en seksualiteit. Liep van psycholoog naar plastisch chirurg. Zo werd Laura Leo. Gisteren... lees meer..

55W
1867

Helga

Geen zon en ook geen wolkje aan de lucht. We staan voor een raadsel. Hoe kan dat nou? Een vacuüm in het weer? Ik bel snel met Helga, voor ze vertrekt. Zij weet van de zon, de wolken, de aarde, het kli... lees meer..

55W
1912

Date

Haar koffie is al bijna koud. Verlangend kijkt zij naar de deur. Telkens een ander, niet die zij verwacht. Geen belletje, geen appje, niets. Zij vraagt de ober naar de tijd, voor de zekerheid, je weet... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9

Recente Artikelen

Archief