Archief

Mei 2020

SOL
1456

Martha

De stilte op straat past bij de zondag. Ik zit op een bankje op het plein en zie Gods gemeente aan mij voorbij gaan, ook Gerritsen in zijn rolstoel. Niemand kijkt mijn kant uit. Ik ken ze bij naam en ... lees meer..

JOOP EN ARIE
1204

Inkijk

Joop opent zijn postvak en haalt er de krant, een tijdschrift over schepen en een kaartje uit. Met een brede glimlach herkent hij het handschrift. Fien houdt woord. Benieuwd naar wat ze hem dit keer h... lees meer..

JOOP EN ARIE
1206

Dankwoord

Johanna Müller stond als schrijfcoach onbedoeld aan de wieg van ‘Joop en Arie.’ Zij liet met haar opdracht forumleden van Schrijven Online een warme brief schrijven aan een bewoner van een verzorgings... lees meer..

SOL
1469

Wil je met mij trouwen?

Passagiers stoten elkaar aan. ‘Moet je nou eens kijken, wat romantisch.’Er wordt zelfs geklapt.Enkele jongens bonken op de ramen en roepen: ‘Zoenuh, zoenuh, zoenuh.’Afke kijkt naar de man die, gekniel... lees meer..

Overig
1418

Paul

Rita legt een arm om mijn schouder en laat haar voorhoofd even tegen mijn wang rusten.‘Mam, we moeten gaan. Kom je met ons mee? Je blijft toch wel een hapje eten?’‘Dat is lief, maar zet me maar thuis ... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Recente Artikelen

Archief