Archief

2019

Overig
1841

Top secret

Gesprekje in het bedrijfsrestaurant. Toevallig ving ik dat op, aan de andere kant van een plantenbak die de zitjes van elkaar scheidt. Zij: ‘Nou, voor mij geen Facebook meer. Ze gaan daar nogal losje... lees meer..

SOL
1917

Fantasieën

Nadat ik het schuim uit mijn haar heb gespoeld, geniet ik van de warme stralen die mijn lichaam masseren. Echt een aanwinst, die nieuwe douche!Ik denk terug aan de aantrekkelijke verkoopster van de sa... lees meer..

SOL
1856

Het bos in

Langzaam werd de geur van dennennaalden verdrongen door een geur die ik nooit meer zou vergeten en nog dagenlang op mijn huig zou blijven liggen. Ik verliet het wandelpad en liep een stukje verder het... lees meer..

SOL
1873

Gwennie

‘Sodemieter op, Bart. Wegwezen, eikel, met je grote bek en je losse handjes! En nooit meer terugkomen!’Sandra duwt hem naar buiten, smijt de deur achter hem dicht en schuift de grendel erop. Ze haalt ... lees meer..

SOL
1778

Esina's knipoog

Zomaar een ochtendwandeling.We lopen over de hei. Esina en ik, hand in hand. Stilte alom.Genieten in het kwadraat.Van de natuur, met al haar kleuren en geuren.Van het zonlicht, dat alles extra glans h... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Recente Artikelen

Archief