Archief

Augustus 2018

Overig
1820

Ik wou dat ik wist hoe dit afliep

Fluitend loop ik door de stille stad.Deze avond is er een om in te lijsten! Onlangs ontmoette toevallig ik een klasgenootje uit de jaren tachtig. We maakten een lunchafspraak. En toen was daar vanavo... lees meer..

Overig
1829

Zingen

'Dag meneer Badhemd, bent u er weer? Hallo!'Zachte tikjes op mijn wang.Als ik mijn ogen open lacht een verpleegster mij toe.'Dag meneer Badhemd, hoe gaat het met u?'Ik knik maar.'U ligt op de afdeling lees meer..

Overig
1826

Autorit

‘Mooie auto, Ton.’‘Dank je, Deerntje.‘‘Fijn dat ik mag meerijden, scheelt me een hoop reistijd.’‘Och, ‘t is geen moeite, hoor. Ik hoefde maar een klein stukje om.’ ‘Kijk uit! Die fietser ziet jou nie... lees meer..

Overig
1741

Workshop 'Spreken in het openbaar'

De gastspreker laat ons enkele minuten in stilte met gesloten ogen terugdenken aan een verschrikkelijke ervaring uit ons leven. Hij zal ondertussen willekeurig drie deelnemers een tikje op de schouder... lees meer..

SOL
1789

Bloedrode pumps

Ik schrik wakker. Een hand knijpt mijn keel dicht terwijl een andere hand het dekbed van mij afgrist. Donkere, uitdrukkingloze ogen, vlak boven mij. Knieën drukken mijn dijen tegen het matras en uit e... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Recente Artikelen

Archief